DMF tilbyder guitar workshops med b.la. Søren Bødker Madsen og Jens Varmløse

DMF tilbyder guitar workshops med b.la. Søren Bødker Madsen og Jens Varmløse

Du er her

Danak Musiker Forbund tilbyder guitar-workshops tre danske guitarister ved JamHaderslev den 18. november d.å. En af dem er den klassiske guitarist Søren Bødker Madsen, der har udgivet flere solo albums i klassisk guitar spil og guitarbøger. Han har i den senere tid også kastet sig over fingerstyle guitar spillestilen. Det sidstnævnte gælder også for  Jens Varmløse som er en af Danmarks bedste guitarister når det gælder akustisk fingerstyle. Desuden medvirker Mathias Eklundh som er rockguitarist. Som rosinen i pølseenden kommer svenske Perry Stenbäck som spiller både akustik og elekstrisk, men med plekter og hybridpicking.
Jens Varmløse spiller Maton Guitars og sætter sit præg på dagen med afsæt i den type guitar. Mød ham på Workshoppen d. 18. november og få en fed, musikalsk oplevelse med alle 4 guitarister!
Søren Bødker Madsen har med sine arrangementer for solo guitar, vundet nyt territorium for, hvad man kan spille på en klassisk guitar. Du kan møde Søren d. 18. november og tag endelig et kig på nogle af hans mange videoer på YouTube.
JamHaderslev er en genre-løs jamsession med adgang for lyttere så vel som musikere. Det starter for det meste med en kort koncert, hvorefter scenen er åben for jam-interesserede.
En "jam-session" handler om at musikere mødes uformelt og spiller musik på stedet uden prøver, øvere, eller aftaler om musikken.
Samarbejdet og kommunikationen på scenen er essentielle ingredienser og ulig X-faktor og andre talent-scener, er dette uforpligtende, ulønnet og helt og holdent for musikkens skyld.