Finn Olafsson komponeret nyt instrumentalt nummer

Finn Olafsson komponeret nyt instrumentalt nummer

Du er her

Olafssongs udgiver om 14 dage Jens Rømers "Mit Liv med Vin og Musik". Det er en bog - med 2 indlagte CDer - om Jenses to passioner: Vin og musik. To passioner, som fingerspils guitaristen Finn Olafsson deler med ham. Derfor sagde han straks ja til at skrive et nummer med to flasker økologisk rødvin fra Domaine Clavel i Languedoc som inspiration.

Resultatet kan i uddrag høres på en video på Youtube som er fra juni 2015 hvor Jens Rømer besøgte vingården Domaine Clavel i forbindelse med arbejdet med hans bog "Mit Liv med Vin og Musik".  Her fik han en tur rundt i vinmarkerne sammen med vinbonden Pierre Clavel og hans kone Estelle, og senere fik han rundvisning i vinkælderen og en spændende smagning af Domaine Clavels .

Mange andre af Jens Rømers kompetente komponist- og musikervenner, ham selv inklusive, har skrevet og indspillet musik til bog / CD projektet. Det er der kommet en masse utrolig flot musik ud af - altsammen inspireret af vin fra 18 franske vinproducenter - og en enkelt dansk.:-)