Gibson guitar klar med nye, originale og custom guitarer

Gibson guitar klar med nye, originale og custom guitarer

Du er her

Den konkurstruede mastodont Gibson har fået ny ledelse, og det første store charmeoffensiv fra denne er at de deler deres guitarer op i 3 overskuelige afsnit med nye, originale og skræddersyede guitarer.

Den 29. april 2019 meddelte Gibson at deres nye samlinger ville blive lanceret rundt om i verden. Med den nyeOriginal, Modern og Custom Collections sætter Gibson scenen til næste æra af fantastiske guitarer. Ved at udnytte sin 'ikoniske fortid og ved at læne sig ind i den innovative fremtid, anses dette allerede af mange for at være den bedste samling fra Gibson i dette århundrede.

I løbet af de sidste par måneder har Gibson sat scenen for dette 'comeback' øjeblik. Med kunstnere, forhandlere og fans fuldt engageret på rejsen, er der udbredt godkendelse for den måde, Gibson nærmer sig den næste æra af formgivning af lyd til fortid, nutid og fremtidige generationer.

"The Golden Era vender tilbage med den nye Gibson Original Collection", siger Cesar Gueikian. "Med denne klassiske linje hylder vi vores ikoniske fortid, der bringer de guitarer tilbage, der formede lydene på tværs af alle generationer og musikgenrer". Gibson Original Collection bringer klassisk design, innovation og ægthed tilbage i hænderne på Gibson fans. Disse omfatter Les Paul Standard 50, Les Paul Standard 60, Les Paul Special i TV Yellow, Les Paul Junior i Tobacco Burst, SG 61 Standard med fabriks stophale, Maestro og Sideways vibrolas, SG Special og Junior, den klassiske ES -335 Figured og DOT, Firebird, Flying V og Explorer, J-45, Hummingbird og J-200.

Den nye Gibson Modern Collection bygger på Gibsons solide arv af eftertragtet innovation ved at indføre moderne funktioner, som vil forme lyden til fremtidige generationer af musikere. "Den moderne kollektion afspejler en ny æra af innovation, noget Orville Gibson startede i 1894, og Ted McCarty blev drevet i 50'erne og 60'erne. Det indeholder mange moderne opdateringer, som spillerne har omtalt, som f.eks. Lettere legemer, push-pull-systemer til at skifte mellem Burst Bucker og P90 lyder, innovative slanke-halsede halser med asymmetriske profiler, barberede hæle for nem adgang til de højeste frets samt maksimal vedligehold og stabilitet, "tilføjer Cesar Gueikian. Disse omfatter Les Paul og SG Modern, Les Paul Studio og Tribute-modellerne, den nye ES-235 og moderne versioner af ES-335, Flying V og Explorer B-2 og moderne Hummingbird, J-45, J-15 og Parlor akustiske modeller.

"Gibson Custom Shop er højdepunktet for håndværk, kvalitet og lydkvalitet. Hvert instrument fejrer Gibsons arv gennem nøjagtighed, ægthed og omtanke for detaljer," siger Cesar Gueikian. "I år fejrer vi 60-årsdagen for 1959 Les Paul Standard, den hellige gral, med vores mest historisk nøjagtige rekreation af den mest ikoniske guitar i historien."

Tags