Gibson lover nye guitar modeller ved summer NAMM 2018

Gibson lover nye guitar modeller ved summer NAMM 2018

Du er her

Det er ikke længe siden at Gibson guitar firmaet blev erklæret konkurs, men nu lover den øverste ansvarlige i firmaet at de snart er klar med nye guitar modeller med mærket Gibson på halsen. Det skulle efter sigende ske ved udstillingen i dette års Summer NAMM 2018 som starter i morgen (28. juni) i Nashville, TN, og Gibson er opmærksom. Ifølge kilden er det her, hvor det store spørgsmål mange musikere har - den ene om prisen på Gibson guitarer - skal besvares.

"Vi vil introducere de nye modeller for Gibson, der begynder i juni, hvad angår eksponering for forbrugerne, og forsendelser vil finde sted engang i sensommeren i forventning om et generelt sundt fjerde kvartal.

"Vi har gjort en masse arbejde på disse modeller i otte måneder, så det er ikke noget, der har været påvirket af vores økonomiske situation, og vi forventer at gennemføre disse planer. Vi har haft fremragende modtagelse fra forbrugerne vi har undersøgt på testpaneler og så videre, og mange af forhandlerne har set disse nye modeller og været meget gratis.

"Jeg vil sige, at det ikke er et radikalt skifte, men vi har gjort en stor indsats for at forenkle produkttilbud. Vi har tidligere oplevet, at der har været for mange nye modeller og navne, og det var meget forvirrende for forbrugeren, og så vi har forenklet det, vi har virkelig forenklet og gået tilbage til historiske navngivningspræcenter, så det er mere subtile forandringer, end det er radikalt forandring. "

Ny guitar fra Gibson