Guitaristen FINN OLAFSSON præsenterer ny “Video of the Month 2014” nodebog på Copenhagen Guitar & Bass Show 2016

Guitaristen FINN OLAFSSON præsenterer ny “Video of the Month 2014” nodebog på Copenhagen Guitar & Bass Show 2016

Du er her

Nu kan man selv spille Finn Olafssons instrumentale guitarnumre!  Med hjælp af en ny nodebog med tabulatur, og en DVD med nærbilleder af venstre og højre hånd, har guitarister nu optimal mulighed for at lære at spille 12 akustiske Finn Olafsson guitarnumre. Finn Olafsson vil præsentere nodebogen på Kehlet Guitars’ stand på Copenhagen Guitar Show 2016 den 1. og 2. oktober.
“Video of the Month 2014” er overskriften på 12 ”live-i-studiet” guitarvideoer med guitaristen Finn Olafsson. Videoerne blev udgivet på YouTube måned for måned i 2014 og blev fulgt op med udgivelsen af et dobbelt DVD / CD sæt i 2015. Masser af guitarister og musikinteresserede fra den ganske verden ser Finn Olafssons videoer på YouTube, så noder og tabulatur til guitarstykkerne har været efterspurgt, lige siden den første video blev udgivet. 
Den nye nodebog afrunder og fuldender Finn Olafssons ”Video of the Month 2014” projekt, som også indeholder interview portrættet ”Guitaristen Finn Olafsson”. Portrætprogrammet blev vist adskillige gange på DK4 i 2015, hvor mange også så de 12 videoer i udsendelsen ”Finn Olafsson Live in the Studio”.