Kaare Norge fejrer 30 års jubilæum

Kaare Norge fejrer 30 års jubilæum

Du er her

30 Års Jubilæumsturné 2019. Den 17 Sep.starter Kaare Norge en lille solo-koncert tur rundt i landet i anledningen af at det er 30 år siden at hansn officielle karriere startede med 1 LP/CD udgivelse. Repertoiret vil rumme et udpluk af de ting han har indspillet. Det Klassiske, Det Spanske, Det Populære.

Billetsalg her:
https://kirkekoncerter.dk/kalender2/?_sfm_kalender_kunstner=Kaare+Norge

Kaare Norge er Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos. Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.

Som komponist har Kaare også markeret sig f.eks med titel melodien - "Homage to Life" af Kaare Norge - oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet - ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen 1992.

 

Se Kaare Norge's imponerende guitarspil og udsøgte klangtone på denne Youtube video hvor han spiller sit arrangement af Candle In The Wind (Elton John)