Kim Larsen igen til kamp mod rygeloven

Kim Larsen igen til kamp mod rygeloven

Du er her

Kim Larsen har brugt flere hundrede tusind kroner på kampagnen "Gesundheit macht frei". Kampagnen er en protest mod rygeloven. - Det er en kamp for frihed og demokrati!

Så klart udtrykker Kim Larsens manager, Jørn Jeppesen, sig, når han skal fortælle om den kampagne, Kim Larsen og Himmelblå Fonden har valgt at bruge flere hundrede tusinde kroner på. De vil gerne gøre opmærksom på deres utilfredshed med den gældende rygelovgivning, skriver Fyens Stiftstidende.

Fra i mandags og et par uger frem pryder plakater med påskriften "Tillykke med rygeloven. Gesundheit macht frei" (sundhed for frihed), togstationernes reklamestandere landet over.

- Sloganet "Gesundheit macht frei" er inspireret af det nazistiske "Arbeit macht frei" (arbejde for frihed). Nazisterne var jo de første, der indførte rygelovgivning i deres jagt på det rene, ariske menneske, siger Jørn Jeppesen til Fyens Stiftstidende.

Kampagnen består af plakater på togstationer, samt flyers, gocards på 600-700 caféer og plakater i landets fire største byer.