Kim Larsens børnecd klar

Kim Larsens børnecd klar

Du er her

14. oktober 2008 afsluttes Kim Larsen & Kjukkens glemmebogstrilogi med udgivelsen af Glemmebogen For Børn. Her er 16 børnesange taget under kærlig behandling.

Men ikke bare hvilke som helst børnesange. Som med seriens to forrige album Sange fra Glemmebogen (2001) og Glemmebogen ­ Jul og Nytår (2004) er der virkelig tænkt over udvælgelsen, og vi har med guldrandede klassikere at gøre, bl.a. 'Kalendervender Tage', 'Hist hvor vejen slår en bugt', 'Oles nye autobil', 'Elefantens vuggevise' og nogle mere ukendte som 'Mig og min teddybjørn', 'I det fine hvide sand'. Med en særegen blanding af ydmyghed og fandenivoldskhed giver Kim og bandet hver sang et unikt særpræg uden at den oprindelige tone forsvinder. Arrangementerne er minimalistiske på samme måde som de tidligere 'Sange fra Glemmebogen', og også denne gang produceret af Kim Larsen, Kjukken og Poul Bruun.

Projektet blev faktisk påbegyndt som noget af det første i Glemmebogen-trilogien, og enkelte indspilninger stammer helt tilbage fra 2001 da de første Glemmebogssange blev indspillet. Resten, de fleste af sangene, blev i foråret 2008 indspillet i Medley Studio. De fire musikere sad i en rundkreds, uden hovedtelefoner, for at opnå en så tæt stemning som muligt. Der er meget få overdubbs.