Kommer der en Apple guitar på onsdag?

Kommer der en Apple guitar på onsdag?

Du er her

Mystikken breder sig. På Apples egen hjemmeside er der en billede af en akustisk westernguitar med et lydhul forestillende et Apple logo. Får vi nu en iGuitar?
Det kan vi kun spekulere om, men der kommer ihvertfald nye gadgets fra Apple på onsdag den 1. september. Firmaet har inviteret til pressemøde i San Francisco 1. september, hvor det forventes, at Steve Jobs vil indtage scenen og lancere en række nye produkter.
Invitationen har et billede af en guitar, så det synes sandsynligt, at Apple vil lancere produkter relateret til musik. Det forventes, at Apple lancerer en ny version af iPod Touch, så den får samme funktionalitet som den nye iPhone 4, eksempelvis kamera, ny skærm og mulighed for videochat.
Apple har over de seneste år holdt events i september, hvor der er blevet lanceret nye iPods samt nye versioner af programmet iTunes, der bruges til at organisere musiksamlingen og synkronisere data med iPhone og iPod.
Amerikanske medier har i længer tid rapporteret, at Apple er på vej med en ny prisbillig udgave af firmaets Apple TV-boks, der vil gøre det nemt at få film, fotos og musiksamlingen op på Flad-tv’et i stuen. Boksen forventes at være baseret på samme operativsystem som iPhone og vil også understøtte apps.
Bloomberg News og New York Times rapporterer, at Apple pt. forhandler med indholdsudbyderne i USA om at kunne tilbyde tv-programmer til 99 cent (cirka seks kroner), der skal kunne streames til boksen eller lejes i 24 timer på iPhone, iPad og iPod Touch. Apple tilbyder pt. ikke køb eller leje af film og tv-serier i den danske del af iTunes-butikken.
Pressemødet løber af stablen klokken 10.00 lokal tid, hvilket betyder at der burde være klarhed om de nye Apple-gadgets omkring klokken 19.00 dansk tid.

Tags