Ny App EarMaster sigter mod at sætte nye standarder for musik indlæring på iPad

Ny App EarMaster sigter mod at sætte nye standarder for musik indlæring på iPad

Du er her

EarMaster har udgivet en ny iPad app indenfor musikteori, hørelære og nodelæsnings-sang. Programmet findes allerede til Mac og PC for musikere og musikskoler, men nu er EarMaster endelig kommet til iPad med endnu flere lektioner og funktioner. Herunder tusindvis af unikke interaktive øvelser til praktisk musikteori, sang fra bladet, hørelære og rytme træning, der omdefinerer hvordan musikere der spiller ethvert form for instrument kan forbedre deres musikalske færdigheder, uanset deres nuværende niveau.
Hørelæren appen tilbyder tusindvis af øvelser for alle niveauer, som vil hjælpe dig sight-læse og sight-synge musik, genkende intervaller, akkorder, skalaer og melodier ved øret, øge din rytme og pitch præcision, lære at transskribere musik ved brug af øret, og lære kerne begreber indenfor musikteori. En meget ambitiøs plan ja, men også plottet af en massiv app med en enorm mængde af indhold og funktioner på tryk.
De fleste musikere stræber efter at forbedre deres musikalske færdigheder, men det kræver en masse øvelse - der er bare ingen vej udenom. Hvad mere naturligt end at bruge vores fritid på at praktisere øvelserne til at forbedre vores færdigheder? App Store har allerede en hel del musik læring apps, men intet så omfattende og feature-rige som EarMaster. Designet i tæt dialog med førende musiklærere og skoler, det giver top-grade øvelser, kurser og workshops normalt forbeholdt musikskole

Tags