Ny cd med Paul McCartneys tidligere guitarist Laurence Juber

Ny cd med Paul McCartneys tidligere guitarist Laurence Juber

Du er her

Grammy pris indehaveren Laurence Juber som er en anerkendt fingerstyle guitarist er klar med et nyt album bestående af 12 sange plus en bonus sang. Albummet hedder Downtown, og har intet med Petula Clark's tidligere monster hit, men består i stedet af fingerpicking numre arrangeret af Laurence Juber.

Hele albummet blev indspillet på en enkelt eftermiddag i Hollywood's Capitol Studios, og indeholder sange fra den store Jazz sangbog.

Blandt de 12 numre finder vi ikke overraskende to nunre kendt med fingerpicking guden Chet Atkins. Nemlig Lime House Blues, og Caravan, som begge er indspillet af Chet sammen med Les Paul på deres berømte duet album. Den sidstnævne som er skrevet af jazz legenden Duke Ellington og i guitarverdenen kendt med Les Paul og Chet Atkins som en del af deres duet album Chester and Lester fra 1975 som vandt prisen for det bedste instrumentale nummer det år. Mon ikke det er Chet Atkins' bidrag til sangen der har inspireret den tidligere Wings guitarist?

Derudover finder vi andre jazz numre, to af dem er Ella Fitzgeralds Lullaby of Birdland, og Misty,  som også er blevet fortolket af fingerstyle guitarister. Vi finder også den dejlige On the sunny side of the street, og andre jazz standarder.  Dejlige sange med melodien i front. 

Her er hele listen over numre på dette spændende instrumental album
 

1. Caravan

2. Limehouse Blues

3. Willow Weep For Me

4. Lullaby Of Birdland

5. I Can’t Give You Anything But Love, Baby

7. On The Sunny Side Of The Street

8. A Foggy Day (In London Town)

9. September Song

10. Zing Went The Strings Of My Heart

11. Goodbye Pork Pie Hat

12. Downtown

13. (Bonus track) Airfoil