Ny FInn Olafsson koncert DVD

Ny FInn Olafsson koncert DVD

Du er her

Det tyske musikselskab Acoustic Music Records, som er specialiseret i akustisk guitarmusik, har netop udgivet en ny koncert-DVD i Tyskland med komponisten og guitaristen Finn Olafsson. Selskabet har tidligere udgivet flere af Finn Olafssons CDer og guitar nodebøger. Den 92 minutter lange koncert er optaget i den historiske og smukke slotskirke på Frederiksborg Slot i Nordsjælland. Koncerten er optaget den 29. september 2013 af den velrenommerede polske fotograf Ireneusz Cyranek. Koncerten blev i sin helhed udsendt her i Danmark på TV-kanalen DK4 den 8. december 2013.
 
Ved koncerten spiller Finn Olafsson med Michael Vogelius Larsen på keyboards & percussion og Torsten Olafsson på bas, shakuhachi, tablas & percussion.
DVDen har valgbare undertekster på engelsk, tysk og fransk af Finn Olafssons introduktioner og små historier om hans musik og favorit steder i Nordsjælland.
 
Musikken er skrevet af Finn Olafsson, og alle titler er hentet fra hans seneste CD-album 'Music From North Sealand'. Dertil kommer to numre fra tidligere CDer, nemlig ’Travellers Joy’ og ’Ferry me across’
 
http://www.acoustic-music.de/epages/63090349.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63090349/Products/IND28
 
Officiel release i DK medio januar 2014.
 
Her er to numre fra koncerten:

http://www.youtube.com/watch?v=NuQyix0xzfc