Ny iRig Micro Amp guitar forstærker fra Ik Multimedia

Ny iRig Micro Amp guitar forstærker fra Ik Multimedia

Du er her

Ik multimedia forstår en musikers rejseansvar og hvor vigtigt det er at kunne øve og lære hvor som helst. At få alt hvad du behøver i en kuffert er bestemt til at bringe udfordringer med sig ... men ikke mere. De introducerer det nyeste produkt i deres iRig-serie, iRig Micro Amp - en ultrakompakt, 15W batteridrevet guitarforstærker med et integreret iOS / USB-interface.
IRig Micro Amp er kun tilgængelig, når du skal øve, optage, udføre, uanset hvor du befinder dig. Fuldt udstyret med en 4-dørs driver, er denne lille enhed designet til at lade dig gøre mere, gå videre og spille hårdere. Med en konstruktion, der er lille nok til at passe i en rygsæk, giver den digmulighed for at spille, optage og lære næsten hvor som helst. Nok til at ledsage dig overalt, men aom alligevel kommer med uberørt 24-bit, 96 kHz lydkvalitet, er iRig Micro Amp klar til at komme med dig på vejen, på dit skrivebord, tæt på hjemmet og langt væk.

Har du brug for power? Selvfølgelig har den det. iRig Micro Amp kan drives på to måder - ved AA-batterier eller ved en 9V-strømforsyning. Dette giver dig frihed til at rocke ud, optage og øve stort set hvor som helst du vælger uden opladningsmuligheder. Den indeholder også en ekstraindgang og hovedtelefoner til lydløs øvning, samt en kabinetudgang til strømforsyning til eksterne højttalere til bandøvelse eller mindre optagelser. Tag den med dig for at lære riffs på farten, eller pas i lidt ekstra øvelse lige før det store show. Bring den til backstage jamming eller for at lære nye lyde på tour busen! Du skal blot tilslutte din guitar, spille og lade Micro Amp gøre resten.

iRig Micro Amp arbejder også med professionel optagelsessoftware som Logic, Pro Tools, Ableton og meget mere. Dette giver dig mulighed for at optage dine egne sange lettere end du nogensinde havde forestillet dig. Lad aldrig et andet øjeblik inspirere, og skriv riffs straks, når de kommer til dig. Tilslut dig til AmpliTube eller dine andre yndlings apps og software for at få en verden af ​​toner i din håndflade.

irig micro amp guitar forstærker