Ny mindesbog om Kim Larsen udgivet

Ny mindesbog om Kim Larsen udgivet

Du er her

Forlaget Stepnote har udgivet en bog til minde om Kim Larsen. Bogen indeholder billeder af Kim Larsen taget af forskellige fotografer igennem 50 år. Bogen koster 200 kr. og hedder This is my life. Det er uvist hvor mange sider den har.
Han var hele Danmarks spillemand. Vor tids musikalske H.C. Andersen - og en af de mest populære og folkekære kunstnere, som Danmark nogensinde har fostret. På den sidste morgen i september 2018 døde Kim Larsen, og savnet er stort. For hvad gør vi nu, lille du?

Denne bog er fyldt med dejlige minder om troubadouren, som ramte en hel nations sjæl med sin poetiske strengeleg, og som berørte alle danskere fra 0 til 100 år med sine mere end 500 tekster og melodier.

Bogen er først og fremmest en billedrejse gennem Kim Larsens fantastiske liv med 250 fantastiske fotos taget i en periode på 50 år af 106 af Danmarks bedste fotografer. 

Fra ungdomsdagene på Christianshavn og frem til hans død en søndag morgen i eventyrdigterens by efterfulgt af danskernes varme og rørende farvel.