Ny sangbog for guitarbegyndere

Ny sangbog for guitarbegyndere

Du er her

Forfatteren og guitarunderviseren Mogens Sørensen har just udgivet en ny sangbog for guitarister. Nærmere betegnet begyndere på guitaren. Det er hans anden bog om det at lære at spille guitar. Dette er dog hans første guitarbog der udkommer som paperback.

Om bogen står der: Når begyndere har lært de første få akkorder, kan de allerede spille adskillige sange til disse. Problemet er, at de ofte kun har de sange, som de har fået udleveret i forbindelse med undervisning eller er i deres lærebog, og når de kigger i andre sangbøger, er sangene skrevet med akkorder, som de ikke kan endnu. De har tilmed endnu ikke lært at transponere til andre tonearter. De får øvet akkordskiftene på de sange, som de har, men det bliver kedeligt i længden, og interessen risikerer at forsvinde.

I 1998 var Mogens for en tid konstitueret sognepræst i Vorgod-Felstervang iVestjylland og i 2000 for en tid på Kingos kirke på Nørrebro, men ahan rbejder nu freelance som foredragsholder og underviser i guitarspil for både begyndere og øvede. Har tidligere haft undervisning i filosofi og begynder-pc for dem, der nærmer sig pc'en som vi andre nærmer os en rottweiler.

Mogens Sørensen har tidligere udgive en e-book bog i kunsten at spille fingerpicking på guitar. Her er et link:
https://www.saxo.com/dk/start-paa-fingerpicking-guitar_kursus_sx21618674

Guitar for begyndere sangbog af Mogens Sørensen