Ny single med Finn Olafsson ude i dag

Ny single med Finn Olafsson ude i dag

Du er her

Så opstod dagen hvor der endelig er nyt fra Finn Olafssons side, og vel at mærke hvor man får lov at høre ham helt solo med den akustiske guitar i hånden.

Den akustiske guitars grand ole man Finn Olafsson høster i disse dage stor success med genudgivelserne i England af Ache's cd'er er nu selv aktuel igen med en cd eller rettere en single.

Torsdag den 22. november 2012 releases noget så sjældent som en ny single med et instrumentalnummer med guitaristen Finn Olafsson.

”Hamlet’s Castle” er et nyt mix, ny mastering og ny titel af nummeret ”The Castle by Øresund”/”Slottet ved Øresund” - på singlen i to versioner: En radioediteret forkortet version på 3.08 min. og en fuldlængde version på 3.52 min. Begge versioner er tilegnet og tilpasset radioafspilning. Hvorfor titlen er ændret? Jo, fordi singlen bliver udsendt internationalt og de fleste radioværter i udlandet sandsynligvis vil have problemer med hvordan Ø’et i Øresund skal udtalesJ

”Hamlet’s Castle" er det sidste af en række numre i en ’slots-suite’ på Finn Olafssons seneste album ”Music From North Sealand”. En musiksuite, som fører lytteren rundt til forskellige historiske steder i Nordsjælland: Gurre Slotsruin, Esrum Kloster, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og sluttelig det monumentale Kronborg Slot ved Øresund.

Storheden og stoltheden, som præger Kronborg, fornemmes sikkert i musikken på ”Hamlet’s Castle”, som du kan høre her:

http://www.finnolafsson.com/tracklist-hamlets-castle.htm

hvor du også kan læse hele pressemeddelelsen, covernotes mv.

Udover Finn Olafsson på akustiske og elektriske guitarer medvirker:
Torsten Olafsson: Bas – Michael Vogelius Larsen: Keyboards – Jacob Andersen: Percussion