Nyt album med Peter Larsen - Lykkens vej

Nyt album med Peter Larsen - Lykkens vej

Du er her

Den produktive nordjyde Peter Larsen udgiver sit nye album Lykkens Vej den 14. september, og holder release-koncert samme dag på Café Frederiksberg i Aalborg klokken 20. Peter Larsen er garant for radiovenlig poprock, med catchy melodier uden så mange dikkedarer. På albummet stiller Larsen skarpt på den evige søgen i livet, og han kommer i løbet af albummets elleve sange blandt andet omkring minderne, kærligheden, håbet og vejen til lykke. 

Hvor starter man så i sin søgen efter lykkens vej? Peter Larsen leder på Memory Lane, hvor en gammel flamme slap væk, og han leder i skolegården, hvor han fik sår, der aldrig rigtigt helede. Larsen leder i kærligheden, hvor han blev taget med storm af ”en engel sendt fra oven”, og han leder i sig selv og det liv han ønsker at leve.  

”Er der langt endnu før en tilfældighed sender os ud på lykkens vej?” spørger Peter Larsen håbefuldt i titelnummeret ”Lykkens Vej”, der er en romantisk hyldest til møderne med livets uvisheder. Nummeret skildrer tidens flygtighed, håbet, der aldrig må forsvinde, og de tilfældige ting i livet, der helt uventet får enorm betydning.

Sangsnedkeren Peter Larsen har med Lykkens Vej lavet et lige-ud-af-landevejen album med iørefaldende melodier, og et klassisk poprock line up. Peter Larsens karakteristiske dybe stemme er akkompagneret af energiske trommer, varme bas rundgange, en skarp rytmeguitar og en syngende leadguitar. 

Peter Larsen er imidlertid ikke bange for at skrue tempoet ned for en stund. Som på albummets næstsidste nummer, ”Skyer Over Danmark”, der er en kritik af det moderne samfund og de paralyserende medier, hvor alt handler om ”noget med vold, krig og død” uanset hvor man orienterer sig. ”Hvorfor hænger skyerne over dig Danmark, når regnen udebliver?” spørger Peter Larsen eftertænksomt i nummerets omkvæd, men svaret udebliver. 

Peter Larsens Lykkens Vej er et poprock album med fart på og højt til loftet, men som samtidig gerne stopper op og tager pulsen på sig selv. Det er en søgen efter lykken, men samtidig en vished om, at lykken ikke kommer for enden af vejen. I stedet findes den på vejen derhen. Den findes i minderne på Memory Lane, i skolegården, i kærligheden og i håbet. 

Medvirkende:
Peter Larsen: Tekst og vokal

Peter Larsen lykkens vej