Nyt studielegat for musikstuderende/musik-interesserede

Nyt studielegat for musikstuderende/musik-interesserede

Du er her

Musik 24/7 har netop oprettet et studielegat, hvor du kan få fingrene i 5.000 kroner. Hos Musik 24/7 vil vi gerne hjælpe personer med interesse i musik og lyd som meget som muligt. Vi er allesammen drevet af musikken og den dominerer vores hverdag. Vi håber derfor at legatet kan være med til at hjælpe dig afsted på det udlandsophold du altid har drømt om.

Musik 24/7 Legatet uddeles hvert år til en studerende med interesse for musik, som ønsker at dygtiggøre sig i udlandet – de tror på at rejser og kultursammenstød er værdifuldt for alle og enhver – uanset om det er i privat eller professionelt regi. Af den grund vil vi gerne støtte udlandsophold. Ansøgningsfrist 1/12.
Hvem kan søge? Personer over 18 år, dansk/svensk/norsk statsborgerskab og optaget på studie med varighed på minimum 2 år

Hvad er Musik 24/7?
Musik 24/7 er en dansk hjemmeside, som vil gøre det lettere for forældre og musikelever at købe musikinstrumenter. Her mener de instrumenter, som musikeren bliver glad for og instrumenter, som kan holde sig i mange år. De tilbyder med andre ord dybdegående artikler om de mest kendte musikinstrumenter og produkter inden for branchen. Artiklerne omfatter information om instrumentet/produktet, men også anbefalinger af produkter, som de kan stå inde for. 

Link til hjemmesiden: http://musik247.dk/