Peter Viskinde død

Peter Viskinde død

Du er her

Peter Viskinde, guitarist og sangskriver i Malurt og Big Fat Snake, er død efter en blodprop i hjertet. Han blev dermed 67 år.
Det oplyser familien til Ekstra Bladet.
Peter Viskinde, der har været en del af rockgruppen Malurt og senere Big Fat Snake, blev ifølge familien ramt af en blodprop tirsdag morgen. Han døde ganske kort tid efter, skriver avisen.

- Vi er dybt knuste og chokerede. Han var meget elsket og fyldte meget, og han er et stort forbillede for os alle sammen med hans kunst og livssyn, siger Peter Viskindes datter til Ekstra Bladet.

Startede Big Fat Snake

Det var i 1980, at Per Viskinde blev en del af Malurt. En rockgruppe, forsanger Michael Falch havde dannet tre år tidligere - i 1977 - sammen med guitarist Christian Arendt og trommeslager Peter Mors.
Ti år senere - i 1990 - brød Peter Viskinde ud af gruppen for at starte bandet Big Fat Snake sammen med forsanger Anders Blichfeldt.
Et af deres helt store gennembrud var hittet "No Peace Like In Heaven", som udkom i 1995.
- Han elskede musik. Han elskede at male, og han var en fantastisk og omsorgsfuld far.
- Verdens bedste far er der ingen tvivl om. Han har altid været meget kærlig nærværende og opmuntret os alle til, at vi skulle følge vores lyster og drømme, fortæller datteren til avisen.
Peter Viskinde var medlem af Big Fat Snake indtil 2008.
Musikeren efterlader sig ifølge Ekstra Bladet fire børn og fem børnebørn.