Prisvindende gademusikant får stjålen guitar erstattet

Prisvindende gademusikant får stjålen guitar erstattet

Du er her

Med hjælp fra Breakfast Television og CityNews har en juno-prisbelønnet musiker, der mistede sin prisbelønnede guitar efter en dag med optrædener som spillemand på gaden, fået en helt ny guitar , så han kan fortsætte med at underholde pendlere på TTC.
I begyndelsen af ugen var Roger Ellis hunør blevet ødelagt da han fandt ud af at hans elskede guitar var forsvundet efter at han ved et uheld efterlod den i en parkeringskælder ved et lokalt supermarked. Men efter at have set Ellis på BT torsdag morgen, tilbød Kevin Parker fra Steve's Music Store at donere en guitar af Rogers valg til at hjælpe ham med at komme tilbage til det, han elsker. Han fortalte CityNews tidligere i denne uge, at præformering er en integreret del af hans liv og hvem han er. "Musik er meget meget vigtigt for mig. Det holder min mental sundhed i kontrol. Det er afgørende. Hvis du er musiker, skal du spille, "sagde han.

Hans datter Rebecca sagde, at hun var blevet ydmyget af denne oplevelse. "Det har fornyet min følelse af fællesskab. Da jeg lagde den derude, var den eneste hensigt at bringe guitaren hjem, men det jeg fik blev kærlighed, støtte, opmuntring, kondolans for tabet af guitaren, og det er bare fantastisk, "sagde hun. "Det er bare hvad vores by har brug for lige nu."

Parker sagde, "Jeg kan ikke få ham sin guitar tilbage, og jeg håber du får den tilbage, men jeg kan helt sikkert hjælpe dig med en ny." I mellemtiden har hans japansk-lavede Takamine-guitar, som han havde holdt i 14 år, stadig ikke været placeret. Ellis, som også er en juno-vindende Edward Bear-guitarist, havde pakket mand i hans bil i nærheden af ​​Don Mills stationen mandag, hvor han udfører, og kørte helt hjem til Scarborough da han indså, at han ikke havde sin guitar.

Læs den fulde historie her:
https://www.680news.com/2018/09/28/surprise-award-winning-busker-gifted-...

prisvindende gademusiker får stjålen guitar erstattet