PRS udgiver Private Stock "Graveyard II" Limited Edition Edition Guitar

PRS udgiver Private Stock "Graveyard II" Limited Edition Edition Guitar

Du er her

PRS Private Stock er stolt af at annoncere McCarty 594 "Graveyard II" Limited Edition model. Tidligere i år annoncerede PRS et 80-årigt begrænset udbud af Private Stock "Graveyard" guitarer, som er baseret på den vintage-inspirerede McCarty 594-model. Graveyard II benytter også McCarty 594-modellen som sin platform, men tilføjer den en unik æstetik.

I begyndelsen af ​​2018 købte PRS mere end 150 krøllede ahorn toppe fra udkanten af ​​en kirkegård oven på et bjerg på østkysten i USA. Gravestones blev dateret til omkring 1884, og træerne var tydeligvis mindst så gamle som de var "fyrre fødder til den første lem". Træerne blev logget i 2017, og toppen ligner meget træet, der blev brugt på guitarer, der kom ud af Kalamazoo i 1959."

Først syntes jeg, at træet syntes at være en slags underart af" Michigan "rød ahorn, men jo mere tiden gik troede jeg at det bare være træets alder. Uanset om disse er Private Stock kvalitet toppe med medium bred til bred krølle og ekstraordinær flamme, så hører der en smuk iridescence til det, "siger Paul Reed Smith.

Kilde: https://www.premierguitar.com/articles/28260-prs-releases-the-private-st...

Ny PRS guitar