Rockguitaristen Slash & Guns N Roses koncertaktuel i Odense sommeren 2018

Rockguitaristen Slash & Guns N Roses koncertaktuel i Odense sommeren 2018

Du er her

Den kendte rockguitarist Slash kommer til Odense sommeren 2018. Det gør han sammen med sit gamle band Guns N Roses. Det er den fynske by meget stolt af og nævner Guns N Roses som et af de største rockband for tiden selv om gutterne er oppe i årene.

JVB Live og Culture Club holdt fredag formiddag pressemøde på Albani i Odense. Her har koncertarrangørerne netop afsløret, hvad de kalder den største internationale koncert, der nogensinde har fundet sted på Fyn.

Det bliver Guns N' Roses, som kommer til Odense, og billetterne til koncerten på Dyrskuepladsen bliver sat til salg torsdag 16. november.

- Den største koncert nogensinde på Fyn. Sådan omtaler Hans Thomsen, direktør for Culture-Club og JVB Live, koncerten med Guns N' Roses næste sommer i Odense.

Guns N' Roses har turneret i mange forskellige formationer uden guitaristen Slash og bassisten Duff "Rose" McKagan, som sammen med Axl Rose udgjorde kernen i bandet, da det i en periode i 1990'erne var verdens største rockband.

Gruppens "Use Your Illusion"-turné er én af de længste turneer i rockhistorien 192 shows i 27 lande. Bandet er også ét af de få, der har solgt flere end 100.000.000 albummer. Højdespringeren er debutalbummet "Appetite For Destruction" fra 1987, der har solgt flere end 31 millioner eksemplarer. De to "Use Your Illusion"-albummer fra 1991 har henholdvisvolst solgt 15 og 16 millioner eksemplarer.

I dag består bandet af Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer og Melissa Reese.