Roland viser smart mobil video app til guitarister ved NAMM 2018

Roland viser smart mobil video app til guitarister ved NAMM 2018

Du er her

Rolands 4XCAMERA er en unik iOS-app, der gør det nemt at oprette imponerende musikvideoer med op til fire forestillinger delt på skærmen. Du starter med at indspille en video til appen, som bliver din guide. Derefter synger eller spiller du sammen og indsamle op til tre mere optagelser, og tilføj nye dele på hvert take. Når du spiller, optages lyden via enhedens indbyggede mikrofon eller via en tilsluttet lydoptagelsesenhed.

Med bare 4XCAMERA og en iPhone eller iPad er det en leg at blive kreativ og tage dine videooptræden til nye niveauer. Og ved at dele 4XCAMERA-videoprojekter via skybaseret(cloud) opbevaring, kan flere musikere bruge appen til at bidrage med optagelser til dine sange fra hele verden! 4XCAMERA er et gratis download fra App Store, og med den kan du inspille op til to optagelser. En opgradering til fuld funktionalitet er tilgængelig via et lille køb i app.

Nem at bruge iOS-app til at oprette split-screen musikvideoer med op til fire forskellige forestillinger • Støtter 1: 1 og 16: 9 billedforhold • Ti unikke split-skærm mønstre til rådighed for hvert billedforhold • Juster lydstyrken for hver skærm og skab den perfekte lydmix • Trim videoer til den ønskede længde i appen • Brug sange, der er gemt på din iPhone eller iPad, som diskrete overvågningsguider under udførelse

Ved at bruge 4XCAMERA på din enhed er det hurtigt og nemt at oprette split-screen-videoer af original musik og dække sange helt alene, og du behøver aldrig at kæmpe med et kompliceret videoredigeringsprogram. Når du er færdig med at optage, skal du bare vælge et af de 10 skærmbilleder, justere lydstyrken for hver video, trimme starten og slutte efter behov, og lav derefter en endelig fil til deling på YouTube og andre sociale mediewebsteder.

Tags