Søren Bødker Madsen indspiller ny cd med danske sange

Søren Bødker Madsen indspiller ny cd med danske sange

Du er her

Den danske superguitarist Søren Bødker Madsen skriver på sin hjemmeside at han snart vil bevæge sig ind i studiet for at indspille hele 17 sange til en ny instrumental cd. Hvilke numre der præcist der kommer til at være på cd'en vides ikke i skrivende stund, men Søren nævner selv at han vil indspille Apache, og Lukas Grahams "7  years". Først nævnte er mange gange før blevet indspillet af guitarister, og fungerer som en af verdens kendeste og populæreste instrumental numre som store navne som Jørgen Ingmann og Hank Marvin har haft held med at indspille.
Sidtsnævnte er jo af nyere dato, men er blevet utroligt populær her hjemme og derude i den store verden. B.la. har den svenske Youtube guitarist Garbriella Quovedo lavet et arrangement af den og brugt den på en af sine mange populære Youtube videoer.
Søren Bødker Madsen skriver som bekendt selv sine egne arrangementer, og har b.la. lavet populære arrangementer over Eric Clapton's Tears In Heaven, og Mark Knopfler's Why Worry, for blot at nævne nogle få.
I de senere år har SBM lagt en del videoer ud på Youtube. De er beregnet til indstudering af andre guitarister. Disse videoer er både musikalsk og produktionsmæssigt af høj kvalitet, både hvad lyd og billede angår. De er indspillet med flere kameraer så man kan se guitaren og Sørens' hænder fra flere vinkler. Han skriver i sin lille presse nips at han er vild med de danske DPA mikrofoner.
Guitaren.dk håber på at anmelde cd'en når den udkommer. Så hold øje med din egen guitaren dk.
dpa mikrofon guitar

Jeg er vild med de danskproducerede DPA mikrofoner. Der er en udsøgt naturlighed i disse mikrofoners klanggengivelse.
I den kommende uge går det løs med sologuitar-optagelser i Finland Studio, og hvis alt klapper forlader jeg studiet med 17 nye numre til et album. 
Studiet anvender naturligvis DPA mikrofoner.
Repertoiret spænder fra "Apache" (1960) til ret så aktuelle Lukas Grahams "7 Years".

Citat: Søren Bødker Madsen.