Søren Bødker Madsen og Beatles Forever Live - Haderslev

Søren Bødker Madsen og Beatles Forever Live - Haderslev

Du er her

Hvordan blev de store hits skabt og hvorfor holder de den dag i dag?
I år er det 50 år siden den første Beatles-plade udkom i Danmark - og musikhistorien var for altid forandret.

DR markerer begivenheden med en ny tv-serie: Beatles Forever, hvor seerne bliver inviteret ind i Beatles’ musikalske værksted.

Og nu kan de medvirkende fra tv-serien: "Beatles Forever" opleves live.

Guitaristen Søren Bødker Madsen, sangerinden Karoline Gro Budtz og Per Wium som er ekspert i Beatlesmusik fortæller om og fortolker de udødelige Beatles-sange.

Hybridkoncerten vil bl.a. indeholde sange som: Love Me Do, Blackbird, Norwegian Wood, Lucy in the Sky with Diamonds, While My Guitar Gently Weeps, Because, When I’m Sixty Four og mange flere.

Søren Bødker Madsen er uddannet både fra Det Jyske Musikkonservatorium og fra Basel og Wien. Han har vundet internationale guitarkonkurrencer, har udgivet 13 cd’er og har stor koncertvirksomhed i ind- og udland.

Karoline Budtz er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun favner bredt stilistisk og optræder i mange forskellige sammenhænge lige fra jazz-klubber til kirker.

Per Wium holder foredrag og skriver om The Beatles. Han har fokus på deres musik og sangskrivning. Per Wium deltager i en lang række Beatles-aktiviteter i ind- og udland og var medtilrettelægger af den store Beatles-udstilling på Koldinghus i 2010-2011 og forfatter til bogen Beatles for alle. Og så er han selv musikere og har spillet med folk som C.V. Jørgensen og Lotte Rømer.

Søren, Karoline og Per blev bragt sammen af instruktøren Ulrik Holmstrup i forbindelsen med produktionen af tv-serien: Beatles Forever.
TV-serien om Beatles og deres musik bliver nu til Beatles Forever Live, når de tre tager skridtet videre fra tv-skærmen til scenen.

Tags