Søren Bødker Madsen ude med to nye solo guitar albums

Søren Bødker Madsen ude med to nye solo guitar albums

Du er her

Arrangements For Guitar Solo og Beatles For Guitar Solo hedder to nye CD udgivelser med velkendte Søren Bødker Madsen, som tidligere har udgivet både klassiske solo albums og instrumental albums indenfor fingerstyle/fingerpicking spillestilen. 
På Beatles For Guitarsolo finder vi 14 sange af Lennon/McCartney, 1 af george Harrison og en enkelt "snyder" med John Lennon som solokomponist. Alle arrangementer er skrevet af Søren B. Madsen selv. Ingen overraskelse da han allerede har arrangeret et hav af melodier på hhv. bøger, og cd'er.
Den anden cd hedder 'Arrangements For Guitar Solo'  og har 17 internationale og danske sange (på engelsk) med så forskellige komponister som George Michael og Ed Sheeran. Det danske orkester Lukas Graham er også fortolket af Søren på den smukke 7 years. Derudover er der også populære sange med John Denver, The Rolling Stones, John Legend og Fransic Lai. Sidstnævnte er komponist til den evigt smukke "Theme From Love Story". Om den siger SBM selv:

Jeg græd da jeg som teenager så 70´er-filmen "Love Story".
Filmens soundtrack er meget flot, men min guitarudgave har nu fundet en lille plads på Spotify.
Her er en smagsprøve.

https://open.spotify.com/track/30IC2lqvXMT2b6DOgyUUKx

Og til jer der endnu ikke kender guitarvirtuosen:

Søren Bødker Madsen, født 1956, er en dansk guitarvirtuos, komponist og arrangør. Han er særlig anerkendt for sine koncerter, hvor han på et højt professionelt niveau spiller alt fra Mozart til Metallica. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, og solist-uddannet fra musikkonservatoriet i Wien, hvorfra han aflagde afgangseksamen med enstemmig udmærkelse i 1984. I 1986 vandt han 1. prisen i den internationale Kutha Hora guitarkonkurrence i Tjekkiet – med deltagelse af over 100 guitarrister. Siden 1981 har han været lærer på Kolding Musikskole, og i perioden 1988-92 undervist på Det Jyske Musikkonservatorium i guitar og pædagogik. Han er forfatter til 5 lærerbøger i serien SPIL GUITAR, og har indspillet 9 albums med solomusik.