Vox annoncerer ny night train guitar forstærker

Vox annoncerer ny night train guitar forstærker

Du er her

Den kendte Guitar forstærker Producent VOX frigav det nyeste medlem af deres VOX Night Train familiemedlemmer: Night Train 50 ved dette års NAMM messe.
Denne kraftfulde, alle rør hoved giver to kanaler for traditionelle og high-gain lyd er også tilgængelig med V212NT kabinettet, en perfekt match i både udseende og lyd.
VOX Night Train Serie udviser en kraftfuld personlighed med sin spejl-finish metalkappe og seriøse all-tube(rør) lyd nu glæder sig over den nye 50 Watt model: Night Train 50.
I modsætning til den eksisterende Night Train (15W) model eller endog AC15 og AC30 Custom Series Night Train 50 funktioner EL34 rør i el-scene, der producerer en stram, robust lyd.
Night Train 50 dækker også den traditionelle VOX lyd, og dens rige udvalg af soniske variation gør det til sådan en stor og alsidig valg for så mange guitarister.
Night Train 50 har en all-rør, klasse AB forstærker design leverer 50 watt af magt og en to-kanals design.
Det vil mere end opfylde guitarist søger en alsidig forstærker, og kan opfylde de krav, som en bred vifte af musikalske stilarter og spilleteknikker.
Ud Vox har skabt en dedikeret højttaler kabinet, der er det perfekte match i lyd og udseende til den kølige udseende spejl-finish Night Train 50.
De to 12-tommer G12 jubilæumsmodel talere var specielt fremstillet til minde om Celestion 70-års jubilæum, og er et godt valg for at levere den NT50s forskellige toner.
Den V212NT's retro-look og afrundede hjørner design gør det til det perfekte ledsager til Night Train 50, væskende en stærk tilstedeværelse på scenen.

Tags